Selva ózon air-fresh készülékek

Tapasztalatok leírása: Selva ózon air-fresh...

Dátum: 2016.12.12

Feladó: Gégényné Pécs

Tárgy: jó levegő

Kb 20 éve használjuk az ozonizátort,minden szobában van. Jó levegőt biztosít, nem kell szellőztetni ( gyakran rosszabb levegő jött be a szobába mint volt ) mintha erdőben lennék, nincs kellemetlen szag, jó az alvás is, biztosítja a szervezet friss oxigén ellátását is.

Dátum: 2016.01.11

Feladó: Dr. Nemes Katalin

Tárgy: tiszta, szagtalan levegő

Nekem már több mint 10 éve működik a kisebbik SELVA készülék. Otthon a szobámban van, ha a konyhába megyek akkor oda viszem magammal, ha pedig kocsival valahová hosszabb útra megyünk, akkor is elviszem magammal, pláne, ha többen utazunk együtt.
Mielőtt főzni kezdenék, akkor kb. 15-20 perccel előbb elhelyezem a készüléket a konyhába és csak ez után végzem el a szükséges teendőket. A készülék szagtalanító hatásának következtében a család nagyon sokszor nem is tudja eldönteni, hogy éppen palacsinta vagy sült hal lesz az ebéd.

Dátum: 2016.01.06

Feladó: M. Imréné

Tárgy: asztma

Egy óvodában dolgozom Győrben. Sok beteg gyerekkel találkozom nap mint nap. A csoportomból egy kisgyerek nagyon sokat hiányzott, mert asztmás rohamai miatt gyakran vitték kórházba. Az édesanyjának ajánlottam az ozonizátor készüléket, amit meg is vásárolt. Egy hét elteltével, örömmel számolt be róla, hogy a gyereknek megszűntek a köhögési rohamai, nyugodtan alszik éjszakánként és nem kellett orvoshoz vinni mióta a készüléket használják.

Dátum: 2016.01.06

Feladó: G. Lajosné

Tárgy: alvászavar és házi por

Minden hálószobába vettünk egy ozonizátort. A legnagyobb lányom házi por és poratka allergiás. Állandóan tele volt az orra váladékkal, éjszaka 10-15 db papír zsebkendőt is elhasznált. Sokszor fulladt is. Az ozonizátor használata óta nem kell papír-zsebkendő éjszakára, nincs tele az orra és az arcürege. Azóta egyetlen egyszer sem fulladt. Csodálatosan tiszta a levegő a szobájában. Azóta mi is nyugodtabban alszunk, és pihentebben ébredünk.

Dátum: 2016.01.06

Feladó: Dr. H. Andrea tüdő és belgyógyász szakorvos

Tárgy: hörghurut

Asztmatikus légzési zavarban szenvedő gyermek családjánál a hálószobában került elhelyezésre az ozonizátor. A szülők beszámoltak arról, hogy gyermekük nem köhög, nem fullad és légúti hurutja sem volt, pedig korábban ez gyakran fellépett

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása