Már az első doboz gomba fogyasztása jó közérzetet és fogyást eredményezett
Tapasztalatok leírása: Bio Maitake gomba
Dátum: 2015.12.07
Tárgy: Koleszterin probléma
Két hónapos fogyasztásával elmúlt a kezdő koleszterin problémám, a kezdő vérnyomás problémánál a perérték normalizálódott, az alsó érték visszaállt a korábbi normálisra. Fogyasztása alatt nagyobb nyugalom tölött el, és kevesebb csokoládét ettem, minden kényszer nélkül, s ez az állapot is hosszabban megmaradt.
A jó értékeim már fél éve fennállnak, azóta nem is fogyasztottam gomba készítményt.
Dátum: 2015.11.16
Tárgy: Vérnyomáscsökkentés
A Maitake gomba fogyasztása során a jobb közérzet mellett tartósan normalizálódott a vérnyomásom. Minden értékem visszatért a megszokotthoz. Mellékhatásként nyugodtságot eredményezett.
Dátum: 2015.06.11
Tárgy: inzulin-rezisztenica (cukorbetegség)
Praxisomban a Maitake gomba alkalmazásakor az alábbi hatásokat tapasztaltam:
általában súlyproblémával is terhelt, inzulin-rezisztenica állapotban lévő látens- vagy manifeszt 2-es típusú diabeteszes betegeknél kerül t sor az alkalmazásra.
A használók az éhségérzet csökkenését említették, ugyanakkor energiaszintjük megemelkedett. ES-TECK, Lotos és Magnetspace készülékekkel kapott adataik csökkenő vércukorértékek, csökkenő inzulin-produkcó mellett magasabb mitokondriális aktivitást mutattak, melyből az a következtetés kínálkozik, hogy a gyógygomba hatóanyagai növelik az inzulin rezisztencia miatt éhező sejtek cukorellátását és felhasználását, vagyis csökkentik magát az inzulin-rezisztenciát.
A megnövekvő energiaszint melletti többlet cukorfelhasználás és a fizikai aktivitás javulása a testtömeg csökkenését is eredményezte. Akiknél lehetőség volt a testösszetétel mérésére, ott a testzsír mennyiségének egyértelmű csökkenése volt látható, vagyis a beteg nem izomtömeg vesztése, vagy a testfolyadékok arányának csökkenése miatt vesztett súlyt.